FUGTISOLERING FOR PRIVATE OG ERHVERVSKUNDER

Isolering af murværk mod fugt

Har du brug for at få udført professionel isolering af murværk for at forhindre fugt, og leder du i den forbindelse efter et firma, der kan varetage din opgave? Så står vi klar til at hjælpe dig!

Hos Kloakmester Finn Pedersen i Helsingør har vi blandt andet specialiseret os inden for fugtisolering, som vi udfører for både privatpersoner og erhvervskunder i Espergærde, Hørsholm samt hele resten Nordsjælland.

Vi udfører alle former for isolering og etablering af omfangsdræn. Vi har særlig stor erfaring med isolering af kælderydervægge og af sokkel, og vi kan derfor håndtere en bred vifte af isolering- og drænopgaver.

Vi tilbyder professionel vejledning, så du kan være sikker på, at du får en løsning, der passer nøjagtigt til lige netop dine behov.

FORDELENE VED FUGTISOLERING

​En god isolering mod fugt er ikke bare en stor fordel rent økonomisk som følge af et lavere energiforbrug.

Fugtisolering giver også et tørt miljø og dermed også et bedre indeklima. På den måde mindskes samtidig risikoen for sygdomme, hvilket kan være en konsekvens af et dårligt indeklima.

Vi imødekommer dine behov

​Dialogen med vores kunder er vigtig gennem hele processen. Derfor sørger vi ikke bare for en god snak, før opgaven påbegyndes, men også undervejs.

På den måde kan eventuelle ændringer og spørgsmål angående vores arbejde i forbindelse med fugtisolering altid imødekommes, og det er med til at sikre det bedst mulige resultat.

KONTAKT OS FOR RÅDGIVNING OG VEJLEDNING
​ELLER ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om de forskellige former for fugtisolering og dræn, vi tilbyder, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi står altid til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, og vi besvarer enhver henvendelse. Vi glæder os til at hjælpe dig med din fugtisolering!