​KLOAKERING EFTER DIT BEHOV

Tag en erfaren kloakmester med på råd

Som autoriseret kloakmester udfører Finn Pedersen prisvenlig, korrekt og effektiv kloakering hos både private og erhverv i Hørsholm, Espergærde, Helsingør og Nordsjælland.

Ved en kloakering er det af yderste vigtigt at planlægge arbejdet med en erfaren kloakmester. På den måde kan vi i starten af byggeprocessen udtænke den bedste og mest langtidsholdbare løsning.

I forbindelse med kloakering er det meget vigtigt at kende den givne lovgivning på området samt relevante dokumenteringskrav. I henhold til et eventuelt videresalg eller forsikringsskader er denne dokumentation din eneste garanti for, at arbejdet er udført korrekt og lovligt.

Alt relevant papirarbejde klares af os

Med over 30 års erfaring i branchen som autoriseret kloakmester kender vi alle de relevante lovgivninger, dokumenteringskrav, vejledninger og tilladelser. Ved enhver kloakering tilbyder vi naturligvis at fremskaffe tegninger, indhente oplysninger og tilladelser samt kontakt med kommunen.

Vi udarbejder tegninger til myndighederne ud fra vores faglige ekspertise. Vi dimensionerer og projekterer kloakering og det nye afløbssystem – også i forbindelse med udskillere, pumper, højvandsslukkere og lignende.

Ved færdiggjort kloakering leverer vi reviderede afløbstegninger samt en drifts- og vedligeholdelsesvejledning, som alle kunder i overensstemmelse med autorisationsloven har gyldigt krav på. Som sidste skridt indsender vi alt relevant materiale og den officielle færdigmelding til kommunen. På den måde kan du som kunde trygt overlade alt arbejdet til os.

Kloakering uden for byerne

​Er du en af dem, der bor langt ude på landet og dermed ikke kan blive koblet på en offentlig kloak, skal du selv sørge for at rense spildevandet, inden det bliver ledt ud i vandløb eller nedsives i jorden.

Vi har stor erfaring inden for etablering og renovering af biologiske minirensningsanlæg og nedsivningsanlæg, som sikrer, at spildevandet bliver renset på bedst mulige måde. Derved er du også sikker på at efterleve de krav, som er pålagt af EU.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

​Står du og har brug for hjælpe til kloakering, kommer vi gerne ud og ser på mulighederne hos dig, og derfra rådgiver vi dig ud fra dine ønsker og muligheder.

Vi kan både udføre kloakering inden for og uden for normal arbejdstid. På den måde sikrer vi vores kunder mindst muligt besvær, når de har brug for os. Vi glæder os til at hjælpe dig med din kloakering.