STØBNING AF FUNDAMENT

Vi har fokus på kvalitet

Når der skal foretages støbning af fundament til ejendommen, udfører Kloakmester Finn Pedersen gerne opgaven.

Vi har stor erfaring inden for støbning af fundamenter af flere forskellige slags, og vi er altid klar til at tage din jord- og betonopgave ind.

Uanset om det er støbning af fundament til et parcelhus eller et erhvervsbyggeri, tilbyder vi vores faglige ekspertise. Gennem tiden har vi støbt fundamenter til alt fra små til store projekter for en bred vifte af kunder.

Vi lægger stor vægt på kvalitet, og det går vi aldrig på kompromis med. Derfor sørger vi altid for at tilse arbejdet en ekstra gang, før vi afslutter opgaven, så vi sikrer os, at alt er, som det skal være.​

Kontakt os for støbning af fundament

Skulle der mod forventning være eventuelle fejl eller mangler ved vores arbejde, står vi naturligvis for udbedring. Vores kunders tilfredshed er det vigtigste i alle henseender, når vi støber et fundament.

Når du vælger Kloakmester​Finn Pedersen til at udføre støbning af fundament, kan du regne med, at et ord er et ord. Vi bestræber os altid på at overholde alle aftalte betingelser, leveringstider og priser.

Har du spørgsmål til kloakarbejde, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, så er du velkommen til at kontakte os.

Skriv til os på mester@kloakfinn.dk, og vi vil vende tilbage hurtigt.