OM OS

Finn Pedersen overtager

Vi er en professionel kloakvirksomhed med aut. kloakmester, som er kendetegnet ved kvalitet, service og grundighed uanset opgavens størrelse. Bag virksomheden står Finn Pedersen, der har stor erfaring inden for sit felt. Han var en del af sin fars virksomhed, Autoriseret Kloakmester & Entreprenør Anders Pedersen, der eksisterede fra 1969 til 1983.

I 1983 begyndte en indkørselsproces, hvor aut. kloakmester Finn Pedersen overtog aktiverne under vejledning fra sin far, Anders Pedersen.​I 1985 blev virksomheden fuldt overdraget til aut. kloakmester Finn Pedersen, som i dag formår at levere løsninger i samme høje standard, som faderen var kendt for.​

Fokus på kvalitet

Finn Pedersen er uddannet karatmager og karosseribygger, men måtte på grund af manglende arbejde inden for autobranchen finde nye stier at betræde.​
Med stor lyst til nye udfordringer valgte aut. kloakmester Finn Pedersen at gå i sin fars fodspor og blev i 1985 uddannet aut kloakmester på Teknologisk Institut i Tåstrup.

Aut. kloakmester Finn Pedersen er den dag i dag stadig et firma, der har fokus på kvalitet i alle henseender. Vores kunders tilfredshed er altafgørende uanset opgavetype, og vi er altid klar til at tage nye projekter ind.

Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for solidt og holdbart arbejde. Vi råder over Kloak-TV-inspektionsudstyr, minigravemaskiner fra 1,5 til 3,5 ton og en lille lastvogn, der er ideel til de små og mellemstore opgaver.