Spuling af kloak for private og erhverv

Er din kloak stoppet til?

Fungerer din kloak ikke, som den skal? Måske har du problemer med at trække ud i toilettet, eller måske lugter dit afløb på badeværelset. Der kan være mange forskellige tilfælde, hvor en spuling af kloak er nødvendig, og hos Finn Pedersen står vi altid klar til at hjælpe dig, så din kloak kan komme til at fungere optimalt igen.

Vi udfører autoriseret kloakservice for både privatpersoner og erhvervskunder. Det kan for eksempel være i vores eget lokalområde i Helsingør, men vi kører også gerne ud til opgaver for vores kunder i Hørsholm, Espergærde og i hele det øvrige Nordsjælland.

3 tegn på at din kloak er stoppet

Er du i tvivl om, hvorvidt din kloak er stoppet til, og det er nødvendigt med en kloakrensning? Nedenfor kan du finde 3 tegn på, at du har en stoppet kloak:

  1. Vandet stiger i toilettet, når du trækker ud
  2. Dit afløb lugter
  3. Dit afløb siger underlige lyde

Vi foretager en grundig spuling af kloak

Hvis din kloak er stoppet til, så er det vigtigt, at du får foretaget en grundig kloakspuling, så kloakken igen kan komme til at fungere, som den skal. Vi har mere end 30 års erfaring inden for blandt andet spuling af kloak, og ved hjælp af en indledende TV-inspektion kan vi hurtigt danne os et overblik over, hvor proppen i din kloak sidder, ligesom vi afslutningsvis kan sikre os, at din kloak er velfungerende igen, inden vi kører fra din adresse.

Få beregnet en skræddersyet pris på din kloakspuling

Vi tilbyder fordelagtige priser på alt vores kloakarbejde, og vi beregner selvfølgelig gerne en skræddersyet pris til dig på lige netop din kommende spuling af kloak. Du skal bare kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud.

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så er du selvfølgelig også altid mere end velkommen til at tage kontakt til os. Med vores hjælp kan du igen få et velfungerende kloaksystem. Er toilettet stoppet, eller kommer der en dårlig lugt fra dit afløb, så står vi altid klar til at komme forbi.