KLOAKRENSNING

Vi bruger branchens nyeste viden og metoder

Autoriseret kloakmester Finn Pedersen udfører kloakrensning for både private og erhverv i Helsingør. I forbindelse med en kloakrensning tilbyder vi at udføre, legitimere og indhente alt nødvendigt papirarbejde i forbindelse med processen. Derudover tilbyder vi også altid en TV-inspektion.

En grundig kloakrensning er nødvendig hvis systemet begynder at lugte eller vandet ikke flyder hurtigt nok. Det er ligeledes den bedste måde at minimere risici ved unødvendige omkostninger på længere sigt. Små problemer kan blive bekostelige og længerevarende, hvis man forsømmer sin kloak.

Hos Finn Pedersen holder vi os altid opdaterede på markedets nyeste viden, metoder og teknologi vedrørende kloakrensning. På den måde kan vi udføre vores arbejde mest effektivt og til den mest fornuftige pris.

Sikker og prisvenlig kloakrensning

Som autoriseret kloakmester tilbyder Finn Pedersen professionel, sikker og prisvenlig kloakrensning i Helsingør og Nordsjælland. Med 30 års erfaring inden for branchen er kloakrensning et af vores absolutte specialer.

Alt arbejde med kloakrensning kræver en officiel autorisering, som Finn Pedersen tilbage i 1985 gjorde sig fortjent til.

Desuden er vi medlem af Byg Garanti, som sikrer vores kunder, at arbejdet bliver udført i overensstemmelse med alle gældende lovgivninger og regler på området.

Vi er omfattet af Kloakmestrenes Kvalitetskontrol, som forpligter os til at levere kloakarbejde med hensyn til miljøet og fremtiden.

Få et uforpligtende tilbud

Vi ved, at vores kunders tilfredshed er det vigtigste. Derfor holder vi altid en løbende kommunikation kørende med vores kunder, så de kan blive hørt og vi kan fortælle om opgavens proces.

Kontakt os via mail mester@kloakfinn.dk for at modtage et uforpligtende tilbud på en kloakrensning i Helsingør.