TV-INSPEKTION

En effektiv og moderne metode

Det effektive, grundige og moderne Kloak TV er markedets mest sikre måde at inspicere kloakker for eventuelle fejl, skader og lignende.

TV-inspektion af kloakker kan være nødvendigt i mange forskellige tilfælde. Det gælder blandt andet for forsikringsskader, ejendomshandel og tilstandsrapporter. I den forbindelse udfører, indhenter og godkender Finn Pedersen alt relevant papirarbejde forbundet med TV inspektionen af kloakken.

Et præcist billede af tilstanden

En TV-inspektion giver et meget præcist billede af, hvilken tilstand kloakken befinder sig i. Først og fremmest kigger vi efter store forskydninger og brud på ledninger, som i langt de fleste tilfælde kan føre til meget omkostningsfulde og længerevarende reparationer, hvis ikke der bliver handlet hurtigt.

I forbindelse med skybrud og andre forsikringsskader, er en rapport udført med TV inspektion en god idé. På den måde tilvejebringes den bedste dokumentation af kloakken, som derefter underskrives af vores autoriserede kloakmester.

Det er ligeledes en god metode til at lokalisere rotteskader og generel fejlfinding. Er der problemer med kloakken, er det vigtigt at kende den præcise årsag i henhold til forsikring, videresalg, tilstandsrapporter, reparation og lignende

Kontakt os for et godt tilbud

Vores autoriserede kloakmester Finn Pedersen tilbyder TV-inspektion af kloakker hos private og erhverv i Helsingør, Hørsholm, Espergærde og Nordsjælland.

Vi holder os altid opdaterede på markedets nyeste løsninger og metoder inden for kloakservice. På den måde inkorporerede vi TV-inspektion som en fast del af vores arbejde, idet metoden er den mest prisvenlige og kvalitetssikre.

Kontakt Finn Pedersen for at høre mere om TV-inspektion eller for at modtage et uforpligtende tilbud.

Skriv til os via mail mester@kloakfinn.dk, og vi vil vende tilbage hurtigt.