RØRSKADER

Få repareret rørskader i tide

Finn Pedersen udfører alt arbejde i forbindelse med rørskader hos både private og erhverv i Helsingør og Nordsjælland.


Finn Pedersen har siden 1985 været autoriseret kloakmester, hvilket gør vores firma til et af de få på Sjælland som må udføre kloakarbejde og reparation af rørskader.

I forbindelse med rørskader er det meget vigtigt at få repareret dem i tide. Dette kan sikre én imod langt mere omkostningsfulde og længevarende reparationer. Imidlertid er rørskader svære at opdage, idet problemet oftest er skjult i kloakkens indre system.

Rørskader forekommer oftest i systemets usynlige rør, hvorfor det kræver en faglig specialisering at udføre den korrekte fejlfinding.

Autoriseret og korrekt analyse af rørskader

Finn Pedersen udbyder gerne forebyggende undersøgelser og diagnoser af eventuelle rørskader og kloakkens generelle tilstand. Herudfra vurderer vi hvorvidt der kan være rørskader i din kloak.

Rørskader kan føre til oversvømmelser og andre problemer, der kræver langt mere grundlæggende reparationer af kloaksystemet. Derfor er det vigtigt at kontakte en professionel og autoriseret kloakmester ved selv den mindste mistanke. Hellere en gang for meget end en gang for lidt.

Hos Finn Pedersen går vi meget op i den nyeste udvikling inden for vores felt. Derfor har vi blandt andet specialiseret os i brug af TV-inspektion i forbindelse med rørskader. På den måde kan vi levere korrekte og prisvenlige analyser af det pågældende problem.

Vil du høre mere?

Kontakt din autoriseret kloakmester i Helsingør for at høre mere om fejlfinding af rørskader og få rådgivning, hvis du har en mistanke.

Vi tilbyder også et gratis uforpligtende tilbud.

Vi kan træffes på telefon 28 74 90 80 eller via mail mester@kloakfinn.dk.