ETABLERING AF OMFANGSDRÆN FOR PRIVATE OG ERHVERV

Slip af med fugt i kælderen

​Har du problemer med fugt i din kælder, eller kunne du tænke dig at undgå problemet i forbindelse med dit nybyggeri? Så står vi hos Kloakmester Finn Pedersen til din rådighed.

Vi har stor erfaring inden for etablering af omfangsdræn såvel som isolering af gulv og ydervægge, så du kan få et godt indeklima uden fugtproblemer. Vi holder til i Helsingør, hvorfra vi både kører ud til opgaver for private husejere og forskellige former for erhvervskunder i hele Nordsjælland, herunder Hørsholm og Espergærde.

Et omfangsdræn er en god investering

​Et solidt omfangsdræn monteret af en autoriseret kloakmester er i alle tilfælde en rigtig god investering. Et omfangsdræn monteres langs fundamentet og den yderste mur af huset.

Et omfangsdræn har til formål at lede alt overskydende vand væk fra huset, så der ikke forekommer unødvendige skader som eksempelvis fugt, svamp og råd. Opstår der fugt i husets sokkel og fundament, kan det medføre store skader på husets generelle tilstand.

Ud over at være forebyggende mod omkostningsfulde skader på huset er et omfangsdræn en garanti for en både tør og anvendelig kælder. Samtidig vil et godt dræn i langt størstedelen af tilfældene få ejendommens værdi til at stige betydeligt på Sjælland.

Hvad koster et omfangsdræn?

​Alt afhængigt af de pågældende egenskaber ved huset og jordbunden vil et omfangsdræn prissættes til en pris på ca. 5.000 til 10.000 kroner per meter.

KAN DU KONSTATERE FUGT I HUSETS FUNDAMENT ELLER SOKKEL?

Hvis du er i tvivl om nødvendigheden af et omfangsdræn, kan du mærke og se efter fugt i husets fundament og sokkel som følge af overskydende vand op imod huset. Kan du konstatere fugt, så er et omfangsdræn formentlig en nødvendighed for at undgå og forebygge større skader.

Har du brug for rådgivning og vejledning, har du nogle spørgsmål om vores priser, eller ønsker du at høre mere om fordelene ved at få etableret et omfangsdræn, så er du velkommen til at kontakte os.