Problemer med stoppet kloak?

Få en langtidsholdbar løsning

Finn Pedersen er din autoriserede kloakmester i Helsingør, Espergærde, Hørsholm og resten af Nordsjælland. Vi har 30 års erfaring i branchen og stor ekspertise i forhold til at udrede problemer i forbindelse med en stoppet kloak og stoppede afløb. Vi reparerer gerne en stoppet kloak hos både private og erhverv.

Finn Pedersen udfører alt kloakarbejde ud fra en præmis om, at løsningen skal være langtidsholdbar. Alt arbejde med reparation og afhjælpning af et stoppet afløb skal samtidigt være et arbejde for, at problemet ikke gentager sig.

Fejlfinding og spuling af en stoppet kloak eller afløb

For at udrede eventuelle følgeskader ved en stoppet kloak udfører man i de fleste tilfælde en grundig spuling af systemet. Det er vigtigt at udføre en spuling i rette tid, hvis man vil undgå mere omkostningsfulde og længerevarende skader på kloaksystemet.

I forbindelse med forsikringssager og ansvar for en stoppet kloak skal det først og fremmest konstateres præcist, hvor kloakken er stoppet. For at finde ud af hvorvidt man selv har en stoppet kloak, eller om defekten er en del af det offentlige, skal man finde en skelbrønd. Denne fejlfinding kan man i de fleste tilfælde selv udføre.

Sådan finder du fejlen

En skelbrønd forefindes normalt et par meter inde på din grund. Løft dækslet, som altid bør være frit, og konstater hvorvidt der er vand i brønden. Hvis der ikke er vand i brønden, skal man prøve at skylle noget vand gennem kloakken fra en afløbsinstallation. Kommer der ikke vand herefter, er det tid til at få spulet en stoppet kloak.

Vi kan hjælpe

Hvis du har spørgsmål til stoppede afløb og kloakker, så kan vi hjælpe dig.

Kontakt Finn Pedersen for at få hjælp til fejlfinding med tv-inspektion eller for at modtage et uforpligtende tilbud på spuling af et stoppet afløb.

Ring til os på ​28 74 90 80 eller skriv en mail til mester@kloakfinn.dk, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.