Reparation af kloak udføres med over 30 års erfaring

Få udført en autoriseret kloakreparation

Hvis din kloak ikke længere fungerer, som den skal, kan det være, at der er opstået en skade på rørene. Det kan for eksempel være i forbindelse med rotter i kloakken. Uanset hvad der er årsagen til problemerne, er det vigtigt at få foretaget en reparation så hurtigt som muligt.

Hos Finn Pedersen har vi mere end 30 års erfaring som autoriseret kloakmester, og vi kan derfor foretage en autoriseret reparation af kloak. Vi reparerer hver dag kloakker for både private husejere og erhvervskunder i hele Nordsjælland. Det kan for eksempel være i Helsingør, Espergærde eller Hørsholm.

Vi foretager en indledende inspektion

Inden vi går i gang med en reparation af kloak, er det vigtigt at få lokaliseret, hvor skaden er opstået, og hvor omfattende en skade der er tale om. Derfor starter vi som regel med at foretage en indledende TV-inspektion af din kloak. Ved hjælp af et lille kamera kan vi nemlig hurtigt danne os et overblik over situationen i din kloak og behovet for en reparation.

Særligt i forbindelse med reparation af kloakrør kan det være en stor fordel at foretage en TV-inspektion. Rørskader er nemlig utrolig svære at opdage, fordi de typisk er skjult inde i kloakken.

Undgå fordyrende reparationer med en tidlig indsats

Det er utroligt vigtigt, at skader på din kloak bliver repareret så tidligt i forløbet som muligt. Med en tidlig indsats og den rette reparation af kloak kan du nemlig undgå større reparationer, der hurtigt kan blive både omkostningsfulde og ikke mindst længerevarende.

Kontakt os og få hjælp til reparation af kloak

Hvis du har en mistanke om, at der er noget galt med din kloak, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Vi kommer gerne en tur forbi din adresse til en nærmere besigtigelse og inspektion af din kloak. Herefter kan vi vurdere, hvilken kloakreparation der vil være den rette i lige netop dit tilfælde.

Vi udarbejder naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud på reparationen, så du ved, hvor meget den vil komme til at koste dig.