FUGTISOLERING OG DRÆN

Vi isolerer og laver dræn i Helsingør og Nordsjælland

En god isolering mod fugt er ikke bare en fordel for økonomien som følge af lavere energiforbrug. Det giver også et tørt miljø og dermed bedre indeklima. På den måde mindskes samtidig risikoen for sygdom som følge af fugt og dårligt indeklima.

Kloakmester Finn Pedersen udfører alle former for isolering og dræn for privatpersoner såvel som erhverv.

Vi har stor erfaring med isolering af alt fra kældre til ydervægge og kan derfor håndtere en bred vifte af isolerings- og drænopgaver. Vi tilbyder professionel vejledning, så du er sikker på at få en løsning, der passer nøjagtig til dine behov.

Hvad gør et omfangsdræn?

Et solidt omfangsdræn monteret af en autoriseret kloakmester er i alle tilfælde en god investering. Et omfangsdræn monteres langs fundamentet og den yderste mur af huset.

Et omfangsdræn har til formål at lede alt overskydende vand væk fra huset, så der ikke forekommer unødvendige skader såsom fugt, svamp, råd og lignende. Opstår der fugt i husets sokkel og fundament, kan det medføre store skader på husets generelle tilstand.

Vigtigheden af et omgangsdræn

Udover at være forebyggende mod omkostningsfulde skader på huset, er et omfangsdræn en garanti for en både tør og anvendelig kælder. Samtidigt vil et godt omfangsdræn i langt størstedelen af tilfældene få ejendommens værdi til stige betydeligt på Sjælland. Alt afhængigt af de pågældende egenskaber ved huset og jordbunden, vil et omfangsdræn prissættes til omkring 5.000 til 10.000 kroner per meter.

Er man i tvivl om nødvendigheden af et omfangsdræn, kan man mærke og se efter fugt i husets fundament og sokkel som følge af overskydende vand op imod huset. Kan man konstatere fugt, er et omfangsdræn formentlig en nødvendighed for at undgå og forebygge større skader.

Vi imødekommer dine behov

Dialogen med vores kunder er vigtig gennem hele processen. Derfor sørger vi ikke bare for en god snak før, opgaven påbegyndes, men også undervejs.

På den måde kan eventuelle ændringer og spørgsmål altid imødekommes, og det er med til at sikre det bedst mulige resultat.

Kontakt din autoriserede kloakmester for at høre mere om forskellige former for isolering og dræn.

Skriv til os på mester@kloakfinn.dk, og vi vender tilbage hurtigst muligt.