Omfangsdræn

Finn Pedersen tilbyder montering af omfangsdræn til både private, erhverv og institutioner på hele Sjælland. Som autoriseret kloakmester har vi 30 års erfaring og specialisering i forbindelse med nedgravning af omfangsdræn. På den måde er du sikret, at din opgave altid bliver udført korrekt og til den mest fornuftige pris.​

Vigtigheden af et omgangsdræn

Et solidt omfangsdræn monteret af en autoriseret kloakmester, er i alle tilfælde en god investering. Et omfangsdræn monteres langs fundamentet og den yderste mur af huset. Et omfangsdræn har til formål at lede alt overskydende vand væk fra huset, så der ikke forekommer unødvendige skader såsom fugt, svamp, råd og lignende. Opstår der fugt i husets sokkel og fundament, kan det medføre store skader på husets generelle tilstand.

Udover at være forebyggende mod omkostningsfulde skader på huset, er et omfangsdræn en garanti for en både tør og anvendelig kælder. Samtidigt vil et godt omfangsdræn i langt størstedelen af tilfældene få ejendommens værdi til stige betydeligt på Sjælland. Alt afhængigt af de pågældende egenskaber ved huset og jordbunden, vil et omfangsdræn prissættes til omkring 5.000 til 10.000 kroner per meter.

Er man i tvivl om nødvendigheden af et omfangsdræn, kan man mærke og se efter fugt i husets fundament og sokkel som følge af overskydende vand op imod huset. Kan man konstatere fugt, er et omfangsdræn formentlig en nødvendighed for at undgå og forebygge større skader.

Kontakt din autoriserede kloakmester for at høre mere om nedlægning af omfangsdræn eller for at modtage et uforpligtende tilbud på netop din opgave: 49 25 19 39.​